Grillowana Salsefia, kukurydza i boczek z sosem miodowo-miodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj grillowaną Salsefię, kukurydzę i bekon Hushpuppy z sosem do zanurzania w miodzie Salsefy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 14g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jeśli masz łodygi salsefii, proszek do pieczenia, sriracha i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsefia Duszona, Puree Z Salsefii Maślanej Z Chrzanem, oraz Kremowa zupa Salsefy z łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
W dużej misce, wrzucić salsefię i kukurydzę z odrobiną oliwy z oliwek i trochę soli i pieprzu.
Dodać mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę soli i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Wymieszać razem, aby utworzyć grube ciasto.
11
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju z orzeszków ziemnych do smażenia w holenderskim piekarniku lub żeliwnej patelni do 350 stopni F. Upuść kulki wielkości piłki golfowej z ciasta w oleju, gotowanie do złotego koloru, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Wyjąć z frytkownicy, posypać solą i skropić sosem miodowo-solnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Miodowe
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
Napełnij średni rondel wodą i zagotuj. Połamać łodygi salsefii na pół, aby uwolnić mleko do środka i gotować przez 10 minut. Dusić przez kolejne 5 minut. Weź 1 szklankę wywaru z salsefii i wlej do innego rondla. Następnie dodać miód, masło, sriracha, i cayenne. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić z powrotem do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut, aby smaki do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sriracha
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania