Grillowana polędwiczka z indyka z farszem

Grillowana polędwiczka z indyka z farszem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowane polędwiczki z indyka z farszem spróbować. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Mieszanka soku z cytryny, polędwiczki z piersi indyka, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Polędwica Z Indyka, Grillowana pierś z indyka z farszem cremini Cranowo-jabłkowym, oraz Polędwiczki z indyka z Pekanem z grillowaną salsą brzoskwiniową.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok z cytryny, olej, sos Worcestershire i pieprz w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Dodaj indyka, obracając się do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
3
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Węgle grzewcze lub grill gazowy. Smar 9-calowa kwadratowa aluminiowa patelnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij indyka z marynaty; zamów marynatę. Przykryć i grill indyka 4 do 5 cali od średniego ciepła 15 minut. Podczas grillowania indyka wymieszaj farsz z ilością wody wymaganą na opakowaniu. Łyżka farszu do aluminiowej patelni; przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MarynataMarynata
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
6
Dodaj farsz do stojaka grillowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Posmaruj indyka marynatą i obróć. Przykryć i grillować 10 do 15 minut dłużej lub aż sok nie będzie już różowy, gdy środek najgrubszy kawałek indyka jest cięty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cała TurcjaCała Turcja
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć farsz i turkeyz grilla; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
1 1/2 polędwiczki z indyka pokroić w plastry; podawać z farszem. Przechowywać w lodówce Pozostałe indyka używać do łatwego Fajitas indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Z IndykaPolędwiczki Z Indyka
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn