Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy

Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy
Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielony pomidor z kozim serem - majonez szałwiowy wymaga mniej więcej 1 godzina i 4 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 782 kalorie, 36g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 33 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, pierś z indyka, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy, Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, oraz Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Całą pierś posmarować olejem i dobrze doprawić solą i grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Umieść pierś na grillu, od strony skóry w dół i grilluj, aż uzyska złoty kolor i uformuje się skorupa, około 4 do 5 minut. Zmniejsz ciepło grilla do średniego, przekręć pierś, zamknij pokrywę grilla i kontynuuj gotowanie, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część piersi zarejestruje 165 stopni F, około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjmij pierś z grilla i pozostaw na 10 minut, luźno przykryte folią. Pokroić pierś w plastry grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Ułóż boczek wzdłuż na ruszcie grilla i grilluj przez około 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru i lekko chrupiącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
W małej misce wymieszać kozi ser, majonez i szałwię. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Majonez podzielić na 4 kromki chleba i ułożyć na wierzchu 4 kromki indyka, 2 kromki zielonego pomidora, kolejną kromkę chleba, 3 kromki boczku, część rukoli i ułożyć na wierzchu pozostały chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Ser KoziSer Kozi
MajonezMajonez
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Cała TurcjaCała Turcja
BoczekBoczek
ChlebChleb
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn