Grillowana miecznik z limonką ogórkową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 112 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Serrano chile, zielenina scallion, mielona kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z ogórkowo-melonową salsą przepis, Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym, oraz Grillowana miecznik z salsą z papai.
Instrukcje
1
Wymieszaj sok z limonki, miód, olej i kolendrę w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Kolendra
Miód
Olej Do Smażenia
2
Dodaj miecznik, obracając się do płaszcza i marynować w temperaturze pokojowej, obracając się raz, 15 minut. (Nie marynować dłużej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
1
Usuń skórkę, w tym cały biały rdzeń, z wapna ostrym nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2
Segmenty pokroić bez membran i drobno posiekać, a następnie połączyć z pozostałymi składnikami salsy w misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.