Grillowana kanapka z mozzarellą z Tapenadą Sardelowo-oliwkową
Need a pescatariańskie danie główne? Grillowana kanapka z mozzarellą z Tapenadą z sardeli i oliwek może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 703 kalorie, 26g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka ząbka czosnku, chleb, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana kanapka Gruyere, Cheddar i oliwkowa Tapenada, Łosoś Z Tapenadą Z Oliwek Anchois, oraz Grillowana kanapka z Mozzarellanem i oliwką Nan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać sól i zachować mielenie, aż czosnek tworzy pastę.
Umieść oliwki i sardelę na desce do krojenia i grubo posiekaj je wszystkie razem, aż będą dobrze, ale nie całkowicie wklejone.
Przelej do małej miski i dodaj sok z cytryny i oliwę z oliwek.Na jednej stronie chleba umieść mozzarellę.
Posypać oregano. Z drugiej strony, kopiec większość tapenadywartość zależy od wielkości chleba i apetytu na oliwki. Połowę masła rozpuścić na patelni na średnim ogniu.
Umieść kanapkę na patelni z ciężarem na górze, aby uzyskać najlepsze wyniki. Gotować przez 5-6 minut, aż chleb będzie złoty i ser zacznie się topić. Podnieś kanapkę, dodaj resztę masła, Odwróć kanapkę i gotuj około 5 minut na drugiej stronie.
Przeciąć na pół i podawać.