Greens and Andouille
Zielenie i Andouille może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 13 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli i pieprzu, sól, posypać cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Greens and Andouille, Smażone Andouille I Zielenina Z Kaszą, oraz Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać patelnię z kilku centymetrów wody na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, doprawić solą, do smaku i dodać gorzką zieleninę. Gotować przez kilka minut, następnie odcedzić i rezerwy.
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużej patelni na średnim do średniego ogniu i dodać andouille. Brąz kruszy lub posiekaną gotowaną kiełbasę, następnie dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać bulion i dodać gorzką zieleninę.
Podgrzać przez kilka minut, następnie zalać octem i doprawić cukrem, solą, pieprzem i gałką muszkatołową do smaku.
Przełożyć do miski i podawać.