Greek Veggie Tartlets

Greek Veggie Tartlets
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj greckich Tartlets wegetariańskich. Ten przepis serwuje 45 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, Greckie oliwki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grecka Sałatka Wegetariańska, Greek Veggie Bowls, oraz Grecki Dip Hummusowy z Diperami wegetariańskimi podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć warzywa, oliwki i vinaigrette. Łyżka do cierpkich muszli, około 1 łyżki stołowej w każdej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
VinaigretteVinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn