Greckie Naleśniki Z Cukinią Feta
Greckie naleśniki z cukinią feta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka jaj, oryginalna mieszanka, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie Ciasto Z Cukinią, Mięsem I Fetą, Greckie krewetki z cukinią, Orzo i fetą, oraz grillowana cukinia z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić posiekaną cukinię i 1/2 łyżeczki soli; odstawić 10 protokół. Wycisnąć płyn przez sito.
Powrót cukinii do czyszczenia dużej miski, i dodać pozostałe 1/2 łyżeczki soli, Bisquick mix, ser feta i jajka; wymieszać do połączenia. Wymieszać natkę pietruszki, zieloną cebulę i koper.
Ciepła 10-calowa lub większa patelnia lub patelnia na średnim ogniu (325F).
Posmaruj lekko olejem. Łyżka ciasto przez nieco mniej niż 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować, aż jasnobrązowy na dole, 2 do 3 protokół; włączyć, i gotować z drugiej strony przez kolejną minutę lub dwie.
Przenieś na talerz. Powtórz z pozostałym ciasto.
Naleśniki podawać na ciepło z greckim jogurtem na wierzchu.