Greckie Ciasta Z Cukinią
Przepis Greckie ciasta z cukinią jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 156 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście oregano, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, Greckie Ciasta Z Dorsza, oraz Placki buraczane ze słodkim greckim jogurtem.
Instrukcje
Połącz startą cukinię i sól koszerną. Odstawić na 5 minut (nie więcej, bo będzie papka). Spłucz w zimnej wodzie i wyciśnij do sucha w ręczniku kuchennym lub naciśnij w sitku lub durszlaku do wyschnięcia.
Połączyć ser, jajko, zielona cebula, mąka, orzeszki piniowe, koperek, oregano, czosnek, i pieprz w dużej misce; złożyć w cukinii. Uformować w 24 małe ciasta (około 2 łyżki mieszanki dla każdego) i podsmażyć na oliwie z oliwek, obracając raz, aż zbrązowieje, o 3 protokół z każdej strony.