Greckie Antypasto
Greckie Antypasto jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka skórki cytrynowej, ser atenos feta, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grecki Dip Antypasto, Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, oraz Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem chleba i pietruszki. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Bagietkę pokroić na 48 plastrów.
Umieścić, w partiach, jeśli to konieczne, w pojedynczej warstwie w płytkiej patelni lub na stojaku patelni brojlerów. Broil, 4 cale od ciepła, 1 do 1-1 / 2 min. z każdej strony lub do lekko tosty po obu stronach.
Do masy serowej dodać natkę pietruszki; lekko wymieszać. Łyżka na plastry tostów tuż przed podaniem, dodając około 1 łyżki. dla każdego.