Grecka Jagnięcina i Orzo
Przepis grecka Jagnięcina i Orzo jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $1.4 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grecka Jagnięcina i Orzo, Greckie Orzo i brokuły, oraz Sałatka Grecka Orzo.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Wymieszać jagnięcinę i gotować, aż zbrązowieje i nie Różowy, rozpadając się na kruszy, o 5 protokół. Wymieszać w pomidory i ich sok, seler, orzo, sól, pieprz cayenne, i czosnek. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż orzo będzie miękkie i wchłonie płyn z pomidorów, o 12 protokół.