Granita Lawendowo-Ananasowa
Granita lawendowo-ananasowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści lawendy, sok ananasowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Granita Truskawkowo-Lawendowa, Granita malinowo-ananasowa, oraz Granita ananasowo-Mango.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia.
Przecedzić mieszaninę lawendy przez drobne sito nad miską, odrzucając ciała stałe.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Przykryć i zamrozić na 8 godzin lub do twardości.
Wyjmij mieszaninę lawendy z zamrażarki i zeskrobaj całą mieszaninę widelcem, aż będzie puszysta.
Dekoruj kwiatami lawendy, w razie potrzeby.