Przepis Grands!® Taco Monkey Bread może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja zawiera 967 kalorii, 45g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.92 za porcję. Jeśli masz mieloną wołowinę, sok z limonki, mieszankę przypraw taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Podobne przepisy to Grands!™ Taco Monkey Bread, Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, oraz Grands!® Taco Topi.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9x5-calowy bochenek patelni z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i przyprawy taco wymieszać 5 do 7 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana. Oddzielić każdą puszkę ciasta na 8 herbatników; każdy pokroić w ćwiartki. W dużej misce, wrzucić kawałki herbatników z gotowanej wołowiny i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać do patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Piec 35 minut lub aż ciemny złoty kolor. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem, w średniej misce, wrzucić awokado, pomidor, cebula, kolendra, sok z limonki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.