Grands!® Taco Monkey Bread
Przepis Grands!® Taco Monkey Bread może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja zawiera 967 kalorii, 45g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.92 za porcję. Jeśli masz mieloną wołowinę, sok z limonki, mieszankę przypraw taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Podobne przepisy to Grands!™ Taco Monkey Bread, Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, oraz Grands!® Taco Topi.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9x5-calowy bochenek patelni z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i przyprawy taco wymieszać 5 do 7 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana. Oddzielić każdą puszkę ciasta na 8 herbatników; każdy pokroić w ćwiartki. W dużej misce, wrzucić kawałki herbatników z gotowanej wołowiny i sera.
Wlać do patelni bochenkowej.
Piec 35 minut lub aż ciemny złoty kolor. Fajne 5 minut.
Tymczasem, w średniej misce, wrzucić awokado, pomidor, cebula, kolendra, sok z limonki, sól i pieprz.
Sałatę ułożyć na talerzu. Odwróć chleb na talerz nad sałatą. Top z kwaśną śmietaną i mieszanką pomidorowo-awokado.