Granat-Jabłka Pieczone Z Cukrowymi Paskami
Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 304 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, zmielony cynamon, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jabłka Pieczone Na Cydrze, Jabłka Pieczone Na Cydrze, oraz Schab pieczony z pieczonych jabłek i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 12 minut lub do momentu, aż orzechy zostaną upieczone.
Gotować sok z granatów w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 18 do 20 minut lub do zmniejszenia do 1/3 szklanki.
Wyjąć z ognia i ostrożnie wymieszać z cydrem jabłkowym.
Wlać mieszankę cydru do lekko nasmarowanego 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Wymieszać razem brązowy cukier, kolejne 3 składniki, i tosty pekan.
Wytnij 1/2 cala od góry każdego jabłka.
Miejsce około 3 łyżki. mieszaniny orzechów pekan w każdej wnęce jabłka, naciskając i montując na górze. Ułóż jabłka w naczyniu do pieczenia z mieszanką cydru. Jabłka polać równomiernie masłem.
Pieczemy jabłka w temperaturze 400 przez 30 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i sos lekko zgęstnieje.
Jabłka umieścić w miseczkach do serwowania; SOS łyżka z naczynia do pieczenia na jabłkach, i podawać z cukrem Piecrust paski.