Graisserons

Graisserons
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Graisserony mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 48g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 13 fanów. Mieszanka wieprzowiny, cynamon i 2 goździki, żołądki drobiu i / lub serca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Mięso wrzucić z solą i przykryć luźno. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Mięso opłukać i osuszyć. Zmielić wieprzowinę przez średni talerz (około 1/4 cala otwory). Ewentualnie mielić wieprzowinę. Podziel nogi kaczki na stawy kolanowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokroić żołądki na 1/2 cala segmentów.
4
W rondlu umieść świńskie łapki i nogi kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać mieloną lub mieloną wieprzowinę i żołądki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
6
Dodać bulion i tłuszcz. Przynieś garnek na wolnym ogniu i gotować na bardzo niskim wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wyjąć i wykroić nogi kaczki (lub wyłowić Kości, jeśli mięso samo ześlizgnęło się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Usuń kości ze stopy świni. Mięso kłusaka mielimy i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Wyciągnij wszystkie mięso z garnka, w tym mielonego kłusa i umieść w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Niech soki mięsne osiadają w garnku, a następnie wylać cały tłuszcz do osobnej miski. Powinno być około 2 szklanki żelatynowego, słonego wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Użyj drewnianą łyżką lekko ugniatać mięso w misce do mieszania, aż masz zacieru, mniej więcej w zależności od preferencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
12
Dodać bulion mięsny i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Pakuj graisserony w małe słoiki do konserw lub ramekiny, naciskając tak, aby mięso było zanurzone w magazynie. Całkowicie schłodzić, a następnie uszczelnić powierzchnię odrobiną tłuszczu z kaczki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
14
Aby służyć, zeskrobać tłuszcz z powierzchni i pokroić Bochenek jak pasztet, lub czerpak z ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn