Graisserons

Graisserons
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Graisserony mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 48g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 13 fanów. Mieszanka wieprzowiny, cynamon i 2 goździki, żołądki drobiu i / lub serca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Mięso wrzucić z solą i przykryć luźno. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Mięso opłukać i osuszyć. Zmielić wieprzowinę przez średni talerz (około 1/4 cala otwory). Ewentualnie mielić wieprzowinę. Podziel nogi kaczki na stawy kolanowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Mięso MieloneMięso Mielone
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Pokroić żołądki na 1/2 cala segmentów.
4
W rondlu umieść świńskie łapki i nogi kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać mieloną lub mieloną wieprzowinę i żołądki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
6
Dodać bulion i tłuszcz. Przynieś garnek na wolnym ogniu i gotować na bardzo niskim wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Wyjąć i wykroić nogi kaczki (lub wyłowić Kości, jeśli mięso samo ześlizgnęło się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Usuń kości ze stopy świni. Mięso kłusaka mielimy i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Wyciągnij wszystkie mięso z garnka, w tym mielonego kłusa i umieść w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Niech soki mięsne osiadają w garnku, a następnie wylać cały tłuszcz do osobnej miski. Powinno być około 2 szklanki żelatynowego, słonego wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Użyj drewnianą łyżką lekko ugniatać mięso w misce do mieszania, aż masz zacieru, mniej więcej w zależności od preferencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
12
Dodać bulion mięsny i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Pakuj graisserony w małe słoiki do konserw lub ramekiny, naciskając tak, aby mięso było zanurzone w magazynie. Całkowicie schłodzić, a następnie uszczelnić powierzchnię odrobiną tłuszczu z kaczki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
14
Aby służyć, zeskrobać tłuszcz z powierzchni i pokroić Bochenek jak pasztet, lub czerpak z ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn