Graisserons

Graisserons
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Graisserony mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 48g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 13 fanów. Mieszanka wieprzowiny, cynamon i 2 goździki, żołądki drobiu i / lub serca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Mięso wrzucić z solą i przykryć luźno. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Mięso opłukać i osuszyć. Zmielić wieprzowinę przez średni talerz (około 1/4 cala otwory). Ewentualnie mielić wieprzowinę. Podziel nogi kaczki na stawy kolanowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Mięso MieloneMięso Mielone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokroić żołądki na 1/2 cala segmentów.
4
W rondlu umieść świńskie łapki i nogi kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać mieloną lub mieloną wieprzowinę i żołądki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
6
Dodać bulion i tłuszcz. Przynieś garnek na wolnym ogniu i gotować na bardzo niskim wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Wyjąć i wykroić nogi kaczki (lub wyłowić Kości, jeśli mięso samo ześlizgnęło się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Usuń kości ze stopy świni. Mięso kłusaka mielimy i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Wyciągnij wszystkie mięso z garnka, w tym mielonego kłusa i umieść w dużej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Niech soki mięsne osiadają w garnku, a następnie wylać cały tłuszcz do osobnej miski. Powinno być około 2 szklanki żelatynowego, słonego wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Użyj drewnianą łyżką lekko ugniatać mięso w misce do mieszania, aż masz zacieru, mniej więcej w zależności od preferencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
12
Dodać bulion mięsny i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Pakuj graisserony w małe słoiki do konserw lub ramekiny, naciskając tak, aby mięso było zanurzone w magazynie. Całkowicie schłodzić, a następnie uszczelnić powierzchnię odrobiną tłuszczu z kaczki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
14
Aby służyć, zeskrobać tłuszcz z powierzchni i pokroić Bochenek jak pasztet, lub czerpak z ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn