Gotuj książkę: Niemieckie ciasteczka bekonowe
Gotuj książkę: Niemieckie ciasteczka bekonowe mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, masło, jajko plus żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Gotuj książkę: niemiecki Hot Slaw, Ugotuj książkę: boczek tłusty majonez, oraz Ugotuj książkę: boczek jabłkowy (lub gruszkowy) chrupiący dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, smażyć boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry; odcedzić na ręcznikach papierowych, zastrzegając tłuszczu.
W misce, połączyć mąkę, masło, całe jajko, śmietana, i pieprz; ubić mikserem elektrycznym, aż ciasto jest dobrze wymieszane.
Przełożyć na mąkę, dodać boczek i zagniatać, aż ciasto będzie miękkie, a boczek równomiernie rozłożony, około 1 minuty.
Rozwałkuj ciasto na jedną lub dwie kłody o grubości 1 1/2 cala, owinąć w folię i schłodzić do firmy, o 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. blachę do pieczenia posmaruj odrobiną tłuszczu z boczku i odstaw na bok.
Na powierzchni roboczej pokroić dziennik na plasterki 1/4 cala. Ułóż plastry około 1 cala od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia, szczotkuj z ubitym żółtkiem i piecz, aż ciasteczka będą rumiane, 12 do 15 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaka, aby ostygły.