Gotuj książkę: jajka w piekle

Need a danie główne bezglutenowe? Gotować książkę: jajka w piekle może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera parmigiano-reggiano, bazylii, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Sriracha Deviled Eggs, Ugotuj książkę: jajka-Chilaquiles w stylu dowolnym, oraz Ugotuj książkę: jajka zapiekane z wędzonym łososiem.
Instrukcje
Na dużej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek i czerwoną paprykę, aż płatki zaczną się rozgrzewać i zakwitnie ich aromat.
Wlać sos Pomodoro na patelnię i wymieszać, aby stworzyć SOS diavolo.
Podgrzać sos diavolo na średnim ogniu, aż gorące i bąbelkowe. Rozbij jajka i wrzuć je do sosu. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 7 do 10 minut, aż białka będą twarde i nieprzezroczyste, a żółtka nadal miękkie i cieknące.
Za pomocą dużej łyżki, miarka 2 jajka i ćwierć sosu do każdej z 4 misek do serwowania.
Posypać ćwiartką startego sera i podawać.
- sprawia, że około 4 filiżanki -
W rondlu podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować delikatnie przez 3 do 4 protokół, lub aż złoty kolor.
Dodaj wino i czerwoną paprykę, podnieś ciepło do średniej wysokości i przynieś wino do szybkiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez około 2 minuty, lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
W międzyczasie włóż pomidory do miski i zmiażdż widelcem lub maserem ziemniaczanym.
Dodać do patelni i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z cukrem.
Doprowadzić sos na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować przez 50 do 60 protokół.
Wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek i bazylii do sosu i smaku.
W razie potrzeby dodaj więcej soli i pieprzu.