Gotowany mostek wołowy z salsą Verde

Gotowany mostek wołowy z salsą Verde
Przepis gotowany mostek wołowy z salsą Verde może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w ok. 5 godzin. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 522 kalorie, 57g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, pietruszkę z płaskim liściem, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotowany łosoś z salsą Verde, Łosoś gotowany z salsą verde, oraz Papryka Grillowane krewetki z oliwą z oliwek gotowane ziemniaki, marynowana cebula i Salsa Verde po włosku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Poach mostek: Trim nadmiar tłuszczu z zewnątrz mostek. Włóż mięso do dużego garnka i dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprowadzić do gotowania na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, pietruszka, liście laurowe i pomidory, miażdżąc pomidory między palcami, gdy je dodajesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać sól. Przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu, aż mostek poczuje się miękki po sondowaniu widelcem, 3 1/2 do 4 godzin. Schłodzić w bulionie, a następnie schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SólSól
4
Ściągnij tłuszcz. Podgrzać mostek w bulionie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Zrobić salsa verde: w misce, połączyć olej, pietruszka, anchois, szalotka, kapary, i skórka z cytryny i sok. Wymieszać z bułką tartą i jajkiem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SardeleSardele
SzalotkaSzalotka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
SokSok
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przenieść kawałki mostka do deski do krojenia. Używając bardzo ostrego noża, pokrój mięso na ziarno na 1/2 cala.- grube plastry, następnie do 2-in. sztuk. Ułóż kawałki w jednej warstwie na talerzu i skropić odrobiną gorącego bulionu, aby je zwilżyć. Dollop salsa verde na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
BulionBulion
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
7
Podawać natychmiast, z dodatkową salsą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
8
Do przodu: mostek, do 2 dni przez step Salsa, do 4 godzin, przykryty i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn