Gotowany Halibut W Gorącym I Kwaśnym Bulionie

Gotowany Halibut W Gorącym I Kwaśnym Bulionie
Gotowany Halibut w gorącym i kwaśnym bulionie to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 472 kalorie, 78g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 14,18 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka miodu, halibuta, ćwierć wielkości imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gotowany Halibut W Bulionie Warzywnym, Halibut gotowany w bulionie z kopru włoskiego, oraz Gotowany Halibut w bulionie cytrynowo-tymiankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polać sosem sojowym po obu stronach filetów halibuta. Przykryć i przechowywać w lodówce. W 12-calowej patelni, połączyć bulion z kurczaka, miód, pasta pomidorowa, ocet, imbir i Tabasco. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować delikatnie przez 12 minut, mieszając od czasu do czasu i odtłuszczanie piany w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj filety, przykryj i delikatnie kłusuj na wolnym ogniu na średnim ogniu, aż fllety będą lekko twarde w dotyku, a centra będą prawie nieprzezroczyste (zrób małe rozcięcie nożem do sprawdzenia), 6 do 8 minut; ryba powinna być lekko niedogotowana w tym momencie. Wyłączyć ciepło i odstawić przykryte na kolejne 2 minuty. Podziel halibuta i bulion równomiernie między cztery płytkie miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Obficie posypać szalotki i kolendry i służyć z łyżką do bulionu. Propozycje serwowania Ustaw kopiec białego lub brązowego ryżu do bulionu z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1
Kalorie
1
360, tłuszcz
2
6, Kalorie Tłuszczowe
1
50, Tłuszcze Nasycone
2
1, białko
3
51, Tłuszcz Jednonienasycony
4
2, węglowodany
5
720, Cholesterol
6
75, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
24, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn