Gotowane Placki Gruszkowe

Gotowane Placki Gruszkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotowane placki gruszki spróbować. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, skórkę z cytryny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Placki ziemniaczane z jajkami gotowanymi i awokado, Placki Gruszkowe, oraz Azjatyckie Placki Gruszkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gruszki Poach
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
2
W dużym rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, wymieszać 4 szklanki wody, sok pomarańczowy, cukier, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, następnie dodać gruszki, pokroić boki w górę, w jednej warstwie. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż gruszki będą miękkie, ale nie rozpada się, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
GruszkaGruszka
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i ostudzić gruszki w płynie do kłusowania. (Gruszki można gotować z przodu i schładzać w płynie kłusowniczym, przykrytym, do 24 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
4
Wyjąć gruszki z płynu do kłusowania (reserve liquid) i pokroić wzdłuż na kliny o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
5
Odcedzić płyn przez sito o drobnych oczkach do małego rondla. Ustawić na umiarkowanym ogniu i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż syropy i zmniejszona o połowę, o 10 protokół. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
6
Zrób ciasto
7
W dużej misce, ubić razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia, i sól. W średniej misce ubij razem piwo i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
PiwoPiwo
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Mokre składniki ubić na sucho.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Frytki frytki
10
W ciężkich 6-quart pot na umiarkowanie wysokim ogniu, podgrzać 4 cale oleju, aż termometr rejestruje 177°. Praca w partiach 6 i powrotu oleju do350 między partiami, zanurzyć kliny gruszki w cieście, przenieść do gorącego oleju, i smażyć, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
11
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
12
Gruszki przekładamy na talerz, skropimy syropem i wsypujemy cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GruszkaGruszka
SyropSyrop
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn