Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotowane placki gruszki spróbować. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, skórkę z cytryny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Placki ziemniaczane z jajkami gotowanymi i awokado, Placki Gruszkowe, oraz Azjatyckie Placki Gruszkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gruszki Poach
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
2
W dużym rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, wymieszać 4 szklanki wody, sok pomarańczowy, cukier, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, następnie dodać gruszki, pokroić boki w górę, w jednej warstwie. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż gruszki będą miękkie, ale nie rozpada się, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Gruszka
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i ostudzić gruszki w płynie do kłusowania. (Gruszki można gotować z przodu i schładzać w płynie kłusowniczym, przykrytym, do 24 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
4
Wyjąć gruszki z płynu do kłusowania (reserve liquid) i pokroić wzdłuż na kliny o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
5
Odcedzić płyn przez sito o drobnych oczkach do małego rondla. Ustawić na umiarkowanym ogniu i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż syropy i zmniejszona o połowę, o 10 protokół. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
6
Zrób ciasto
7
W dużej misce, ubić razem mąkę, cukier, proszek do pieczenia, i sól. W średniej misce ubij razem piwo i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Piwo
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Mokre składniki ubić na sucho.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Frytki frytki
10
W ciężkich 6-quart pot na umiarkowanie wysokim ogniu, podgrzać 4 cale oleju, aż termometr rejestruje 177°. Praca w partiach 6 i powrotu oleju do350 między partiami, zanurzyć kliny gruszki w cieście, przenieść do gorącego oleju, i smażyć, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Garnek
11
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
12
Gruszki przekładamy na talerz, skropimy syropem i wsypujemy cukrem cukierniczym.