Gorące ciasto czekoladowe z domowymi piankami

Gorące ciasto czekoladowe z domowymi piankami
Gorące ciasto czekoladowe z domowej roboty Marshmallows może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 23. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać naturalny proszek kakaowy; więcej, cukier granulowany, słodko-gorzka czekolada i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 766 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Domowe Prezenty Świąteczne: Łatwe Podwójne Czekoladowe Waniliowe Gorące Kubki Kakaowe + Pianki, Świeże Ciasto Truskawkowe {Hoosier Homemade Guest}, oraz Domowe Pianki.

Instrukcje

1
Zrób ciasto
2
Umieść stojaki w dolnej i górnej części piekarnika i podgrzej piekarnik do 177°. masło trzy 9x2-calowe okrągłe patelnie na ciasto i ułóż każdą z pergaminem. Pergamin posmarować masłem, następnie obsypać mąką i wybić nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W rondlu 3-quart, połączyć masło, olej, posiekaną czekoladę, i 1 szklanka wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Podgrzać na średnim ogniu, aż do stopienia.
5
W dużej misce, ubić mąkę, cukier, i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wlać gorącą mieszaninę czekolady do mieszaniny cukru i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Ubij jajka, po jednym na raz, a następnie ubijaj maślankę, wanilię, sodę oczyszczoną i sól. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Ustaw dwie patelnie na górnym stojaku i trzecią na Dolnym stojaku. Przesuń patelnie na stojakach piekarnika, aby żadna patelnia nie była bezpośrednio nad drugą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec, wymieniając i obracając pozycje patelni po 20 minutach, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Schłodzić na stojakach przez 10 minut. Odwróć ciasta na stojaki, Usuń pergamin i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Dodać lukier w rondlu 4-quart na małym ogniu, połączyć śmietanę, masło, i fasola waniliowa i nasiona i mieszać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
11
Wyjąć waniliową fasolę i ubić posiekaną czekoladę, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Ubić cukier, proszek kakaowy, syrop i sól, aż do uzyskania gładkościbądź pewien, że proszek kakaowy całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Wlać do patelni o wymiarach 9x13 cali i zamrozić do twardości, około 2 godzin lub przechowywać w lodówce przez noc. Zrobić pianki
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Wlać 3/4 szklanki zimnej wody do miski miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
15
Posyp żelatynę wodą. Podłącz miskę do miksera i zamontuj ją za pomocą nasadki trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
16
Klip termometr cukierki do rondla 3-quart; nie pozwól, aby końcówka termometru dotknąć dna patelni. W rondlu gotuj cukier, syrop kukurydziany, sól i 3/4 szklanki wody na średnim ogniu bez mieszania, aż osiągnie 112° do235, około 10 minut. Z mikserem na niskiej prędkości, wlać gorącą mieszaninę cukru do żelatyny w powolnym, cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Dodaj wanilię, ostrożnie zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje i ostygnie, około 5 minut (dno miski powinno być po prostu ciepłe w dotyku). Wyłóż patelnię 9x13 cali z folią, pozostawiając zwis z 2 stron. Przesiać 1 Tbs. cukierników cukru na dno patelni, a następnie wlać mieszaninę prawoślazu do patelni i przesiać kolejny 1 Tbs. cukiernicy cukier na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, co najmniej 2 godziny.
19
Złóż ciasto
20
Wyjąć lukier z zamrażarki lub lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
21
Przenieść do miski miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek i bić na średniej prędkości przez 2 minuty, aby zmiękczyć. Zmień na nasadkę trzepaczki i ubijaj ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
22
Połóż warstwę ciasta na płaskim talerzu lub podstawce do ciasta wyłożonej paskami woskowanego papieru, aby utrzymać ją w czystości podczas polewania. Wierzchu warstwę z 1-1 / 2 filiżanek lukier, rozłożenie go równomiernie z przesuniętą łopatką do krawędzi ciasta. Powtórzyć z kolejną warstwą ciasta i 1-1 / 2 szklanki lukier. Na wierzch wyłożyć ostatnią warstwę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
23
Umieść 1-1 / 2 filiżanki lukru w małej misce. Szpatułką przesuniętą rozprowadzić lukier cienką warstwą na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto, aż firmy lukier tyle do uszczelnienia w okruchy, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
24
Pozostałą lukier rozłożyć gładką warstwą na wierzchu i bokach ciasta. W razie potrzeby możesz przerobić pozostały lukier, aby go poluzować i rozjaśnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
25
Usuń woskowane paski papieru.
26
Użyj zwis folii, aby podnieść piankę z patelni. Używając noża zanurzonego w zimnej wodzie, przeciąć wzdłuż krawędzi pianki, aby uwolnić ją z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
27
Przenieść do deski do krojenia i zdjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
28
Umieścić pozostałe 1 szklanki cukru cukierniczego w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
29
Pokrój piankę w kostki o różnych rozmiarach, od 1/4 do 3/4 cala (podczas cięcia pianek będziesz musiał nadal zanurzać nóż w zimnej wodzie). Pianki będą bardzo przyklejone do ciętych krawędzi w cukrze cukierniczym, aby ułatwić ich obsługę. Podczas pracy, wrzucić kilka kostek na raz w cukrze do Płaszcz, a następnie wstrząsnąć sitkiem, aby usunąć nadmiar. Usypać pianki na wierzchu ciasta (potrzebujesz tylko jednej trzeciej do połowy). Przesiać trochę kakao na pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
30
Przygotuj wskazówki, które możesz upiec, schłodzić, owinąć i przechowywać warstwy ciasta w temperaturze pokojowej do 1 dnia lub zamrozić do 1 miesiąca. Lukier można przechowywać w lodówce do 3 dni. Zmontowane ciasto można schłodzić do 4 godzin (przed podaniem powrócić do temperatury pokojowej). Dobrze zapakowane, resztki pianek przechowywać w temperaturze pokojowej do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Kalorie
1
1080, tłuszcz
2
47, Kalorie Tłuszczowe
1
420, Tłuszcze Nasycone
2
23, białko
3
14, Tłuszcz Jednonienasycony
4
17, węglowodany
5
350, Cholesterol
6
130, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
161, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Składniki

2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz. masło niesolone; więcej na patelnieoz. masło niesolone; więcej na patelnie1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaślanka w temperaturze pokojowejmaślanka w temperaturze pokojowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2-1 / 4 oz. naturalny niesłodzony proszek kakaowy2-1 / 4 oz. naturalny niesłodzony proszek kakaowy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz. naturalny niesłodzony proszek kakaowy; więcej do dekoracjioz. naturalny niesłodzony proszek kakaowy; więcej do dekoracji2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany3largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej92opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekoperty niesmakowana żelatyna w proszkukoperty niesmakowana żelatyna w proszku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweLyleâ € ™s Golden syropLyleâ € ™s Golden syrop4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukiernicâ € ™ cukier; więcej w razie potrzebycukiernicâ € ™ cukier; więcej w razie potrzeby7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe13-1 / 2 oz. niebielona mąka uniwersalna; więcej na patelnie13-1 / 2 oz. niebielona mąka uniwersalna; więcej na patelnie6Tbsoz. masło niesoloneoz. masło niesolone1fasola wanilii, podzielone wzdłuż i nasiona zeskrobanefasola wanilii, podzielone wzdłuż i nasiona zeskrobane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2Tbsekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia2
Magazyn