Gorące ciasto czekoladowe z domowej roboty Marshmallows może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 23. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać naturalny proszek kakaowy; więcej, cukier granulowany, słodko-gorzka czekolada i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 766 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Domowe Prezenty Świąteczne: Łatwe Podwójne Czekoladowe Waniliowe Gorące Kubki Kakaowe + Pianki, Świeże Ciasto Truskawkowe {Hoosier Homemade Guest}, oraz Domowe Pianki.
Instrukcje
1
Zrób ciasto
2
Umieść stojaki w dolnej i górnej części piekarnika i podgrzej piekarnik do 177°. masło trzy 9x2-calowe okrągłe patelnie na ciasto i ułóż każdą z pergaminem. Pergamin posmarować masłem, następnie obsypać mąką i wybić nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W rondlu 3-quart, połączyć masło, olej, posiekaną czekoladę, i 1 szklanka wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Podgrzać na średnim ogniu, aż do stopienia.
5
W dużej misce, ubić mąkę, cukier, i kakao w proszku.
Ustaw dwie patelnie na górnym stojaku i trzecią na Dolnym stojaku. Przesuń patelnie na stojakach piekarnika, aby żadna patelnia nie była bezpośrednio nad drugą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec, wymieniając i obracając pozycje patelni po 20 minutach, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Schłodzić na stojakach przez 10 minut. Odwróć ciasta na stojaki, Usuń pergamin i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Dodać lukier w rondlu 4-quart na małym ogniu, połączyć śmietanę, masło, i fasola waniliowa i nasiona i mieszać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
11
Wyjąć waniliową fasolę i ubić posiekaną czekoladę, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Klip termometr cukierki do rondla 3-quart; nie pozwól, aby końcówka termometru dotknąć dna patelni. W rondlu gotuj cukier, syrop kukurydziany, sól i 3/4 szklanki wody na średnim ogniu bez mieszania, aż osiągnie 112° do235, około 10 minut. Z mikserem na niskiej prędkości, wlać gorącą mieszaninę cukru do żelatyny w powolnym, cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Dla Karłów
Cukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Dodaj wanilię, ostrożnie zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje i ostygnie, około 5 minut (dno miski powinno być po prostu ciepłe w dotyku). Wyłóż patelnię 9x13 cali z folią, pozostawiając zwis z 2 stron. Przesiać 1 Tbs. cukierników cukru na dno patelni, a następnie wlać mieszaninę prawoślazu do patelni i przesiać kolejny 1 Tbs. cukiernicy cukier na wierzchu.
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, co najmniej 2 godziny.
19
Złóż ciasto
20
Wyjąć lukier z zamrażarki lub lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
21
Przenieść do miski miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek i bić na średniej prędkości przez 2 minuty, aby zmiękczyć. Zmień na nasadkę trzepaczki i ubijaj ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut.
Połóż warstwę ciasta na płaskim talerzu lub podstawce do ciasta wyłożonej paskami woskowanego papieru, aby utrzymać ją w czystości podczas polewania. Wierzchu warstwę z 1-1 / 2 filiżanek lukier, rozłożenie go równomiernie z przesuniętą łopatką do krawędzi ciasta. Powtórzyć z kolejną warstwą ciasta i 1-1 / 2 szklanki lukier. Na wierzch wyłożyć ostatnią warstwę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Galaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
23
Umieść 1-1 / 2 filiżanki lukru w małej misce. Szpatułką przesuniętą rozprowadzić lukier cienką warstwą na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto, aż firmy lukier tyle do uszczelnienia w okruchy, 20 do 30 minut.
Pozostałą lukier rozłożyć gładką warstwą na wierzchu i bokach ciasta. W razie potrzeby możesz przerobić pozostały lukier, aby go poluzować i rozjaśnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
25
Usuń woskowane paski papieru.
26
Użyj zwis folii, aby podnieść piankę z patelni. Używając noża zanurzonego w zimnej wodzie, przeciąć wzdłuż krawędzi pianki, aby uwolnić ją z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
27
Przenieść do deski do krojenia i zdjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
28
Umieścić pozostałe 1 szklanki cukru cukierniczego w średniej misce.
Pokrój piankę w kostki o różnych rozmiarach, od 1/4 do 3/4 cala (podczas cięcia pianek będziesz musiał nadal zanurzać nóż w zimnej wodzie). Pianki będą bardzo przyklejone do ciętych krawędzi w cukrze cukierniczym, aby ułatwić ich obsługę. Podczas pracy, wrzucić kilka kostek na raz w cukrze do Płaszcz, a następnie wstrząsnąć sitkiem, aby usunąć nadmiar. Usypać pianki na wierzchu ciasta (potrzebujesz tylko jednej trzeciej do połowy). Przesiać trochę kakao na pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Papier Ryżowy
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
30
Przygotuj wskazówki, które możesz upiec, schłodzić, owinąć i przechowywać warstwy ciasta w temperaturze pokojowej do 1 dnia lub zamrozić do 1 miesiąca. Lukier można przechowywać w lodówce do 3 dni. Zmontowane ciasto można schłodzić do 4 godzin (przed podaniem powrócić do temperatury pokojowej). Dobrze zapakowane, resztki pianek przechowywać w temperaturze pokojowej do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu