Gorąca Czekolada Z Likierem Migdałowym
Gorąca czekolada z likierem migdałowym to bezglutenowe napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Likier migdałowy, syrop czekoladowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Migdałowy tort kawowy z likierem Kahlua, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Ciasto czekoladowo - kawowe z sosem czekoladowo-likierowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać wrzącą wodę i syrop czekoladowy; dodać mleko, mieszając do wymieszania. Gotować na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Zdjąć z ognia i wymieszać z likierem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Amaretto do likieru migdałowego.
Gorąca czekolada z likierem orzechowym: Zastąp Likier orzechowy likierem migdałowym. Postępuj zgodnie z przepisem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Frangelico do likieru z orzechów laskowych.