Gorzka czekolada S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciemnej czekolady s ' mores spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka niebielonej mąki, kakao z procesu holenderskiego, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorzka czekolada S ' mores Milkshake, Gorzka czekolada marakuja s ' mores, oraz Gorzka czekolada Kokosowe batony S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniej.
Rozłóż dolną stronę każdego krakersa z 1 łyżką konfitur malinowych i ułóż na płaskiej powierzchni, zachowaj bok do góry. Na 4 krakersach położyć pół tabliczki czekolady na wierzchu konfitur.
Grzać pianki na patyczkach lub wieszakach, aż ze wszystkich stron zbrązowią i zmiękną. Na każdym krakersie wyłożyć 3 pianki z czekoladą, a na każdym z pozostałych krakersów, z malinami. Ułóż je na arkuszach folii i połóż na grillu. Zamknij pokrywę i grilluj, aż czekolada zacznie się topić, około 30 sekund.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem i spryskać lekko sprayem nonstick.
W średniej wielkości misce ubić mąkę, sól, kakao, cukier i proszek do pieczenia.
Masło pokroić w mieszaninę mąki, aż uformują się małe okruchy. W osobnej misce ubijamy miód i mleko.
Dodać płyn do suchych składników i wrzucić lekko widelcem, aż ciasto się połączy.
W razie potrzeby dodać dodatkowe mleko.
Ciasto wyłożyć na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść, aż będzie gładkie. Ciasto podzielić na pół. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Pracować z połową ciasta na raz, utrzymując pozostałe ciasto przykryte.
Przełożyć 1 kawałek ciasta na kawałek pergaminu.
Rozwałkuj go na prostokąt nieco większy niż 10 na 14 cali i o grubości około 1/16 cala. Przyciąć krawędzie i nakłuć ciasto równomiernie za pomocą Dockera do ciasta lub widelca.
Przełożyć ciasto na blachę do pieczenia, posypać wierzch połową cukru i powtórzyć z pozostałym ciastem.
Piec do lekko twardego w dotyku, około 12 do 15 minut.
Wyjmij je z piekarnika i natychmiast pokrój w prostokąty.
Przenieś je do stojaka, aby ostygły