Bo ' s Best White German Chocolate Cake

Bo ' s Best White German Chocolate Cake
Bo ' s Best White German Chocolate Cake might be a good recipe to expand your deser repertuar. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, odparowane mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Z Białej Czekolady, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9-calowe patelnie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić białą czekoladę w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce; gotować w kuchence mikrofalowej na wysokiej do stopienia, mieszając między 30 sekundowych odstępach, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Beat 1 1/4 szklanki masła i 2 1/4 szklanki cukru razem w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubij 5 żółtek, po jednym, aż do włączenia. Wymieszać roztopioną białą czekoladę i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, aż do równomiernego wymieszania. Mieszankę mąki ubić na mieszankę maślano-białą czekoladę, na przemian z maślanką, aż się wymieszamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MaślankaMaślanka
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij 5 białek w osobnej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka powinny tworzyć ostry szczyt, który zachowuje swój kształt. Wbić białka do ciasta. Podziel ciasto między trzy przygotowane patelnie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Schłodzić ciasta w patelniach przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
W dużym rondlu ubić 4 żółtka, odparowane mleko i 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać 1 1/2 szklanki białego cukru i 3/4 szklanki masła; gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje i złoty kolor, stale mieszając, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
9
Zdjąć z ognia. Wymieszać kokosowe i pekan do mieszaniny lukier. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
10
Umieścić jeden tort na talerzu.
11
Na wierzchu ciasta rozprowadzić warstwę lukru kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Drugie ciasto ułożyć na wierzchu warstwy lukru; rozłożyć warstwą lukru kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Umieść Ostatnie ciasto na wierzchu; wierzch i boki ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn