Bo ' s Best White German Chocolate Cake
Bo ' s Best White German Chocolate Cake might be a good recipe to expand your deser repertuar. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, odparowane mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Z Białej Czekolady, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9-calowe patelnie do pieczenia.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce.
Umieścić białą czekoladę w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce; gotować w kuchence mikrofalowej na wysokiej do stopienia, mieszając między 30 sekundowych odstępach, aż gładka.
Beat 1 1/4 szklanki masła i 2 1/4 szklanki cukru razem w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubij 5 żółtek, po jednym, aż do włączenia. Wymieszać roztopioną białą czekoladę i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, aż do równomiernego wymieszania. Mieszankę mąki ubić na mieszankę maślano-białą czekoladę, na przemian z maślanką, aż się wymieszamy.
Ubij 5 białek w osobnej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka powinny tworzyć ostry szczyt, który zachowuje swój kształt. Wbić białka do ciasta. Podziel ciasto między trzy przygotowane patelnie do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Schłodzić ciasta w patelniach przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
W dużym rondlu ubić 4 żółtka, odparowane mleko i 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać 1 1/2 szklanki białego cukru i 3/4 szklanki masła; gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje i złoty kolor, stale mieszając, o 12 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać kokosowe i pekan do mieszaniny lukier. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Umieścić jeden tort na talerzu.
Na wierzchu ciasta rozprowadzić warstwę lukru kokosowego.
Drugie ciasto ułożyć na wierzchu warstwy lukru; rozłożyć warstwą lukru kokosowego.
Umieść Ostatnie ciasto na wierzchu; wierzch i boki ciasta z pozostałym lukrem.