Gorgonzola Wołowa
Wołowina gorgonzolan jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 858 kalorii, 38g białka, oraz 76 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka śmietany, masła, sera gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kalorie Wołowe Gorgonzola, Wołowina pieprzowa z serem Gorgonzola, oraz Kanapki z wołowiną, pomarańczą i gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować, często mieszając, 6 do 8 minut lub do miękkości.
Dodać grzyby i gotować, często mieszając, 5 minut. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 5 Więcej minut lub aż grzyby będą miękkie.
Zagotować śmietanę w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 15 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Ubić pokruszony ser na śmietanę i gotować, ubijając często, na średnim ogniu 4 minut lub aż ser się rozpuści. Wymieszać w mieszaninie cebuli. Trzymaj ciepło.
Filety posypać solą i pieprzem. Filety grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (od 350 do 40
5 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
Podawać z ciepłym sosem serowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zrobić przepis na patelni do grilla, przygotuj zgodnie z zaleceniami krok
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu.
Filety posypać solą i pieprzem. Gotować filety 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Postępuj zgodnie z przepisem.