Gorące placki kukurydziane z awokado, boczkiem i bazylią

Gorące placki kukurydziane z awokado, boczkiem i bazylią
Gorące placki kukurydziane z awokado, bekonem i bazylią mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz sok z cytryny, mleko, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Boczek, ser Bleu, bazylia i makaron z awokado, Boczek awokado Chicken Club z czosnkiem bazylia majonez, oraz Sonoran Hot dogi z boczkiem, Pico de Gallo i awokado.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni nieprzywierającej i skwierczeć pieprz przez 5 minut, aż zmięknie, dodając chili na koniec min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Włóż mąkę do dużej miski, zrób dobrze, następnie wymieszaj jajko, a następnie mleko, aby ciasto. Wmieszać kukurydzę, ugotowany pieprz i chili oraz posiekaną bazylię, a następnie dobrze przyprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj więcej oleju do miski, jeśli potrzebujesz, a następnie upuść łyżki ciasta na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Gotować przez 2 min, aż do wyrośnięcia i złocisty pod spodem, a następnie gotować przez 1 min więcej. Musisz to zrobić w partiach, co w sumie 12. Trzymaj ciepło.
6
W międzyczasie grillować boczek i wymieszać sok z cytryny i pozostały olej wraz z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać po 3 ciasta, posypane awokado, boczkiem, rozsypanymi liśćmi bazylii i mżawką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn