Good-for-you Guacamole
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański hor d ' oeuvre? Good-for-you Guacamole może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka awokado, kolendra, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie, guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym.
Instrukcje
Groszek umieścić w warzywnym naczyniu do gotowania na parze. Para, pod przykryciem, 4 minuty lub do czasu, aż groch będzie miękki.
Połącz groszek, awokado i pozostałe składniki w robocie kuchennym; puls tylko do połączenia. Pokrycie powierzchni guacamole folią. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Dip podawać z pieczoną tortillą pełnoziarnistą lub pitą, lub lekko gotowaną na parze marchewką i innymi warzywami.
Podawać jako pastę na tortilli; zwinąć tortillę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.