Golden Pound Cake Twinkles
Golden Pound Cake Twinkles może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skracanie warzyw, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort Złoty Funt, Tort Złoty Funt, oraz Tort Złoty Funt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 2 patelnie do ciast ladyfinger 12-cup lub patelnie do kajaków.
Masło śmietankowe i biały cukier w misce z mikserem elektrycznym do puszystego; wymieszać w jajkach i 1 łyżeczce ekstraktu waniliowego.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w osobnej misce; stopniowo wymieszać mieszaninę mąki w mieszaninę masła, trochę na raz, na przemian z mlekiem, aby uzyskać gładkie ciasto. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka z przekąskami będą złocisto-brązowe i ustawione na środku, około 20 minut.
Pozwól ciastom przekąskowym schłodzić około 10 minut przed zakończeniem chłodzenia na stojakach z drutu.
Rozpuścić 1/4 łyżeczki soli w gorącej wodzie w małej misce i odstawić.
W osobnej misce wymieszaj krem z pianki, skracanie warzyw, cukier cukierniczy i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego. Ubijaj mikserem na wysokości, aż napełnienie będzie puszyste. Ubij roztwór soli do nadzienia. Napełnianie rur do schłodzonych ciastek przekąskowych.