Gofry Z Masłem Brązowym
Gofry z brązowym masłem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jeśli masz koszerną sól, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry Bananowe Z Masłem Brązowym, Gofry Z Brązowym Masłem, oraz Gofry Dyniowe Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić brązowe masło: roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, wirowanie patelni, aż lekko rumiane, 8 do 12 protokół. Odtłuścić pianę; odstawić brązowe masło na bok.
Dodać ciasto: ciepłe 1/2 szklanki mleka w małym rondlu na małym ogniu, aż osiągnie około 110 stopni F.
Przełożyć do dużej miski i posypać drożdżami (nie mieszać). Odstawić do spienienia, około 5 minut.
Ubij w 1/3 szklanki brązowego masła, rezerwując resztę do masłowania gofrownicy.
Ubić mąkę, cukier, 1 łyżeczkę soli i pozostałe 2 szklanki mleka. Przykryć folią i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. rozgrzej gofrownicę; posmaruj zarezerwowanym brązowym masłem. Wymieszać jajka i sody oczyszczonej do ciasta. Łyżka 1/2 do 1/3 Puchar ciasto do gofrownicy i gotować, aż złoty.
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku, podczas gdy reszta. Top zgodnie z życzeniem.
Przynieś 5 szklanek winogron bez pestek, 1 szklanka cukru, sok z 1/2 cytryny i 2 łyżki wody do wrzenia na szerokiej patelni na dużym ogniu. Gotować, mieszając, aż syropy, 30 protokół. Z ognia wymieszać 1 łyżeczkę wanilii i 3/4 szklanki posiekanych migdałów; ostudzić.
Ciepła 3/4 szklanki Marmolady pomarańczowej, 1/4 szklanki wody, 2 łyżki soku z cytryny i szczypta soli na patelni na średnim ogniu, mieszając, aż do ogrzania.
Zdjąć z ognia i ubić w 4 łyżki zimnego masła, aż będzie gładka.
Ugotować 3 posiekane obrane jabłka na patelni z 2 łyżkami masła na średnim ogniu, 5 minut.
Dodaj 1/3 szklanki żurawiny, 1/4 szklanki cukru, 1 szklankę cydru jabłkowego, 1 podzieloną fasolkę wanilii i 1 skórkę pomarańczową. Dusić do syropu, 8 do 10 minut.