Gnocchi W Stylu Rzymskim: Gnocchi Alla Romana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Gnocchi w stylu rzymskim: Gnocchi Alla Romanan. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka parmigiano-reggiano, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), Gnocchi Alla Romana, oraz Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Masło 1 arkusz cookie z 3/4-calowe boki i naczynia do pieczenia.
W rondlu 3 do 4-quart, ciepła do oparzenia mleka, sól, i 6 łyżek masła.
Wlać kaszę manną cienkim strumieniem, energicznie ubijając i gotować przez około 1 minutę, przełączając się na drewnianą łyżkę, gdy zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki startego sera i 4 żółtka.
Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wlać kaszę manną na blachę z masłem i za pomocą szpatułki rozprowadzić na grubość 1/2 cala. Pozostawić do ostygnięcia.
Za pomocą foremki do ciast lub szklanki wody Wytnij 3-calowe ćwiartki kaszy manny. Ułóż księżyce tak, aby opierały się o siebie (nakładając się) w maślanym naczyniu do pieczenia i posyp pozostałym startym serem.
Umieścić w piekarniku i gotować 15 do 20 minut, lub do góry jest głęboki złoty kolor.
Wyjąć i podawać natychmiast.