Gnocchi Grzybowe
Grzybowe Gnocchi to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, szalotki, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gnocchi Grzybowe, Stek z grzybowym Gnocchi, oraz Gnocchi Z Sosem Grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pieczarki i mieszankę grzybową; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane i odparuje płyn.
Dodaj szalotki i czosnek; smażyć 2 minuty lub aż szalotki są miękkie.
Dodaj 2 Łyżki. masło do patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Dodać gnocchi; delikatnie wrzucić. Wymieszać natkę pietruszki, sól i pieprz.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.