Glazurowany Grillowany Indyk-Grill

Glazurowany Grillowany Indyk-Grill
Glazurowany Grillowany Indyk-Grill to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 981 kalorii, 86g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, chili w proszku, olej do gotowania, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Hamburgery Z Indyka, Grillowane Hamburgery Z Indyka, oraz Sos Barbecue Glazurowany Pieczeń Z Indyka.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Deloach Forgotten Vines Zinfandel z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.
Deloach Forgotten Vines Zinfandel
Deloach Forgotten Vines Zinfandel
Ten pyszny Zinfandel ma jasność czarnej wiśni i młodych jeżyn zmieszanych z ciemną czekoladą i Laurem. Jest jakość brambly, która dodaje głębi. Taniny są gładkie na wykończeniu, ale jasna kwasowość przenosi ją przez całą drogę. Idealne uzupełnienie jedzenia lub cieszyć się w ciepły letni dzień.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn