Glazurowane Przyprawy Biscotti
Przepis Glazed Spice Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 10 minut. Na 11 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonego cynamonu, jajka, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Biscotti, Cynamon Przyprawa Biscotti, oraz Cukier i przyprawy: Figa i czarny pieprz Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki, ziele angielskie, i sól, aż połączone; odstawić. W średniej misce ubij razem jajka, żółtka i cukier, aż będą lekkie i kremowe, o 3 protokół.
Wlać mokre składniki do mieszanki mąki i mieszać do połączenia. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny na noc.
Wyreguluj stojak piekarnika na Środkową i górną pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. Uformuj ciasto na trzy równe kawałki. Uformuj każdy kawałek ciasta na kłodę o szerokości około 2 cali.
Umieść na blachach do pieczenia i piec, aż złoty i suche, 25 protokół.
Niech ciasteczka ostygną przez 5-10, aż będzie łatwo obsługiwane.
Pokrój ciasteczka ząbkowanym nożem na 1-calowe kawałki.
Miejsce, wyciąć stronę w dół, na blachach do pieczenia, i piec do wyschnięcia i chrupiące, o 15 protokół więcej.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.
Gdy ciasteczka są całkowicie chłodne, ubić cukier i wodę, aż będą gładkie. Użyj małego noża lub łyżki, aby pokryć każde ciastko glazurą.
Odstawić na godzinę do glazury do całkowitego stwardnienia.