Glazurowana Pieczeń Wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj glazurowanej pieczeni wieprzowej. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 10 i kosztuje $2.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 7G tłuszczu i w sumie 365 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, melasę, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 73%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Żurawiną, Pieczeń Wieprzowa Szkliwiona Wiśniami, oraz Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Granatem.
Instrukcje
Wyłóż płytką brytfannę folią; umieść pieczoną tłuszczową stroną do góry na ruszcie na przygotowanej patelni. W małym rondlu połącz pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 14-16 minut lub do uzyskania gładkości i lekkiego zgęstnienia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 2 do 2-1 / 2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°, fastrygując sokami z patelni co 30 minut.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.