Glass Noodle Stir-fry with Crab
Szklany makaron Stir-fry z krabem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kraba tomalley, sos rybny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Glass Noodle Stir-Fry, Glass Noodle Stir-fry sajgonki, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
W durszlaku lub sitku odcedzić makaron szklany, ustawić aside.In małą miskę, połączyć jajko, tomalley i sos rybny, zestaw aside.In wok lub głęboka patelnia podgrzewana do Med-high, dodać około 1-2 Tbl. oleju.Wymieszać pory i gotować, aż będą lekko przezroczyste, ok.2-3 minuty
Następnie dodaj czerwoną paprykę i grzyby i smaż przez około 1-2 minuty
Teraz dodaj szklany makaron i smaż 1-2 minuty. Makaron powinien być przezroczysty.
Wlać miksturę jajko + tomalley na makaron i szybko mieszać smażyć, aż jajka są gotowane, między 2-4 minut.Delikatnie złożyć mięso kraba do makaronu i połączyć.
Posypać świeżą popękaną paprykę i podawać na ciepło.