Gingered Acorn Squash

Gingered Acorn Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Acorn squash, sok pomarańczowy, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa Z Dyni Z Piernika, Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, oraz Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ułóż połówki squasha pokrojone bokiem w płytkim naczyniu do pieczenia.
Umieść jedną łyżkę soku pomarańczowego do każdej jamy.
Posypać każdą z nich imbirem i gałką muszkatołową. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec przez 60 do 90 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy squash będzie miękki. Czas pieczenia zależy od wielkości squasha.
Wyjmij z piekarnika, wyrzuć folię aluminiową i pozostaw dynię na 5 minut przed podaniem, aby soki osiadły.