Gale Gand ' s Pinwheel Cookie Dough
Gale Gand ' s Pinwheel Cookie Dough is a Wegetariańskie deser. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1115 kalorii, 15g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki maślane Gale Gand, Czekoladowe Ciastka Ciasto Babeczki Z Ciasteczkami Ciasto Masło, oraz Ciasteczka Z Masłem Pinwheel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek ubić masło, aż stanie się puszyste, około 3 minut.
Dodać cukier i ubić do lekkiego i puszystego, o 2 minuty więcej.
Dodać jajka po 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu, a następnie ubić wanilią.
Dodać mieszaninę mąki i ubić na niskim tylko do połączenia.
Podziel ciasto na pół. Uformuj 1 połowę na 4-na 4-calowy kwadrat, owinąć folią i odstawić. Zwróć drugą połowę do miksera. W metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, roztopić czekoladę, mieszając, aż będzie gładka.
Dodać roztopioną czekoladę do ciasta w mikserze i ubić tylko do połączenia. Uformuj ciasto czekoladowe na 4-na 4-calowy kwadrat i owiń w folię. Przechowywać w lodówce oba kwadraty ciasta 30 protokół.
Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem.
Każdy plac ciasta pokroić na 4 paski.
Umieścić 3 paski ciasta czekoladowego i 4 paski ciasta waniliowego na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce. Między 2 arkuszami pergaminu rozwałkuj 4. pasek ciasta czekoladowego na prostokąt o wymiarach 6 na 7 cali (użyj linijki, aby upewnić się, że wymiary są dokładne).
Wyjmij 1 pasek ciasta waniliowego z lodówki i, między 2 arkuszami pergaminu, rozwałkuj na 6-na 6-calowy kwadrat. Oderwij górny arkusz pergaminu z każdego ciasta i odwróć ciasto waniliowe na czekoladę, wyrównując górne i dolne krawędzie i pozwalając 1/2 cala ciasta czekoladowego, aby wystawać z każdej strony. Uruchom rolling pin lekko na ciasta do przyklejenia, a następnie odkleić górny arkusz pergaminu. Fold dodatkowe 1/2 cala ciasta czekoladowego na wanilii na 1 stronie. Zaczynając od strony złożonej i używając pergaminu jako pomocy, szczelnie zwinąć ciasto w kłódkę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce. Powtórz z pozostałymi paskami ciasta, aby uformować 4 kłody.
Przechowywać zamrożone ciasto, aż będzie gotowe do krojenia i pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 177° i posmaruj 2 duże blachy do pieczenia. Za pomocą ostrego noża, pokroić ciasto na 1/4-calowe grube plastry i umieścić 1 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia.
Piec, aż ciasto waniliowe będzie lekko złoty, 9 do 11 protokół. Robi 20 ciastek.