Fusilli ze świeżym sosem pomidorowym

Fusilli ze świeżym sosem pomidorowym
Fusilli ze świeżym sosem pomidorowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 361 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, ser romano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Fusilli z sosem ogrodowo-pomidorowym", Fusilli z Tunanem i sosem pomidorowym, oraz Świeże Zioła Fusilli.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny. (W razie potrzeby można schłodzić przez noc.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Do mieszanki pomidorowej dodać ugotowany makaron, lekko podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn