Fusilli z zieloną fasolką i Oregano
Fusilli z fasolką szparagową i Oregano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz sól, łyżeczki oregano, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zielona Fasola Oregano, Świeże Oregano i zielona fasola jeżyny, oraz Pieczona zielona fasola i papryka z bułką tartą Oregano dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 3 szklanki wody; dodać fasolę. Gotować 4 protokół lub do miękkości; odcedzić.
Połączyć fasolę, makaron, i następne 7 składniki (makaron choć czosnek) w dużej misce; wrzucić dobrze.