Fusilli z trzema serami i czerwoną papryką
Fusilli z trzema serami i czerwoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.67 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, papryka, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Pizza Ze Słodką Papryką Z Trzema Serami, Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni rozpuścić jedną łyżkę masła na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać paprykę i 1/4 łyżeczki soli i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Podgrzej brojlery. Masło Duże płytkie naczynie do pieczenia.
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować fusilli aż tylko gotowe, o 13 protokół.
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka. Wrzucić makaron z pozostałych 3 łyżki masła i 3/4 łyżeczki soli, smażone papryki, fontina, mozzarella, 3 łyżki parmezanu, i czarny pieprz.
Makaron przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać pozostałymi 3 łyżkami parmezanu. Broil aż do góry zaczyna brązowieć, 3 do 4 minut.
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Rumiane i bulgoczące: ser często staje się żylasty, gdy jest podrzucany gorącym makaronem. Podsmażenie potrawy po wrzuceniu roztapia struny na gładki SOS. Dodatkową zaletą jest to, że nieodparta brązowa skórka.
Rekomendacja wina: kremowe sery potrzebują jasnoczerwonego wina jako folii ze względu na ich bogactwo. Ważkie Chianti Classico lub Riserva byłyby tutaj przytłaczające, ale podstawowe Chianti, z lekkim gorzko-wiśniowym smakiem, osiągnie właściwą równowagę.