Fusilli z pikantną kiełbasą z kurczaka, pomidorem i serem Ricotta

Fusilli z pikantną kiełbasą z kurczaka, pomidorem i serem Ricotta
Fusilli z pikantną kiełbasą z kurczaka, pomidorem i serem Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, fusilli, płatki czerwonej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Kurczak, brokuły i pomidorki wiśniowe Fusilli, Fusilli Z Surową Cukinią, Mascarpone I Ricottą, oraz Fusilli z kurczaka ze szpinakiem i serem Asiago dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Wyjąć kiełbasę i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić ją w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
6
Dodać cebulę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać czosnek i gotować 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodaj wino i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodać kiełbasę, pomidory, wodę, rozmaryn, płatki czerwonej papryki i 1/4 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut. Wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fusilli aż tylko gotowe, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FusilliFusilli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Odcedzić i wymieszać z sosem, ricottą i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Rekomendacja wina: kwasowość pomidora i pikantność kiełbasy najlepiej nadają się do czerwonego wina z miękką taniną i dobrą kwasowością. Spróbuj sangiovese z Toskanii, takich jak Chianti Classico lub Rosso di Montalcino lub poszukaj wersji z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn