Fusilli z pieczoną czerwoną papryką, fetą i sosem ziołowym
Fusilli z pieczoną czerwoną papryką, fetą i sosem ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, pieczoną paprykę i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka ziołowa z fetą, pieczoną czerwoną papryką i prażonymi orzechami, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Makaron mieszany ziołowy z czerwoną papryką i fetą.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki w słoiku. Szczelnie zamknąć pokrywę i wstrząsnąć aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
2
W dużym garnku z lekko osoloną wodą ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podczas gotowania makaronu mocz czerwoną cebulę w lodowatej wodzie, aby złagodzić jej smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Ugotowany makaron odcedzić i umieścić w dużej misce.