Fusilli z Pecorino Romano i czarnym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fusilli z Pecorino Romano i czarnym pieprzem. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 22g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, makaron fusilli, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, oraz Spaghetti z Pecorino Romano, papryką i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, 8 do 10 protokół. Rezerwa 3/4 szklanki płynu do gotowania, a następnie odsączyć makaron.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek w dużej, wysokiej jednostronnej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Dodać szpinak i 2 łyżeczki pieprzu, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 1 minutę.
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj makaron.
Dodać ser Pecorino Romano i 2 łyżeczki soli i pieprzu, i wrzucić do powłoki.
W średniej misce ubić reserved płyn do gotowania i ser mascarpone na gładką masę.
Wlać na makaron i wrzucić, aż pokryte. Doprawić solą.
Makaron przełożyć do dużej miski i podawać.