Fudge-Bottom Candy Crunch Pie

Fudge-Bottom Candy Crunch Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pokryte czekoladą batony toffi, galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Krówkowy Dolny, Krówka Krem Bananowy Pie, oraz Candy Crunch Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Mikrofalówka 2 oz. czekolada w średniej miseczce na wysokości 1 min. lub aż prawie się stopi; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w 1 szklance budyniu; wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj połowę chłodnego bata i wszystko, ale 3 łyżki. posiekane toffi do pozostałego budyniu; rozłożyć na warstwę budyniu w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
ToffiToffi
4
Top z pozostałym Cool WHIP i toffi. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić plackiem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
ToffiToffi
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn