Fudge-Bottom Candy Crunch Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pokryte czekoladą batony toffi, galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik Krówkowy Dolny, Krówka Krem Bananowy Pie, oraz Candy Crunch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Mikrofalówka 2 oz. czekolada w średniej miseczce na wysokości 1 min. lub aż prawie się stopi; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w 1 szklance budyniu; wlać do skorupy.
Dodaj połowę chłodnego bata i wszystko, ale 3 łyżki. posiekane toffi do pozostałego budyniu; rozłożyć na warstwę budyniu w skorupie.
Top z pozostałym Cool WHIP i toffi. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić plackiem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.