Frittata z makaronem i warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Pastan i warzyw Frittatan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, mleko, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Frittata Warzywna, Frittata Warzywna, oraz Bardzo Warzywna Frittata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. ciepły olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukinię; gotować przez 2 minuty, mieszając.
Dodać czosnek, pomidor i szpinak i gotować 2 minuty dłużej, mieszając, aż szpinak zwiędnie. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić spaghetti i dokładnie wymieszać tak warzywa i makaron są równomiernie rozłożone.
Mleko trzepaczka, 1 łyżeczka. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz z jajkami.
Wlać do patelni i zawirować do pokrycia warzyw i spaghetti z mieszaniny. Gotować 1 minutę, mieszając, aż jajka zaczną się osadzać na dnie.
Posypać sery na górze i umieścić patelnię w piekarniku.
Piec, aż jajka ustawione w centrum, 10 do 12 minut. Rozgrzej brojlery do wysokiej i ustaw stojak 4 cale od ciepła. Broil frittata aż złoty kolor na wierzchu, 1 do 2 minut, uważnie obserwując, aby zapobiec jego spalanie.
Frittatę posypać bazylią.
Pokroić w 4 kliny i podawać.