Frittata z kiełbasą i pieprzem

Kiełbasa i pieprz Frittatan to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny danie główne. Ten przepis służy 4. Za $1.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 33g tłuszczu i w sumie 430 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, kiełbasę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa, czerwona papryka i Feta Frittata, Frittata Z Kiełbasą, Papryką I Cebulą, oraz Karmienie przyjaciół: włoska kiełbasa, papryka i cebula Frittata dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posmaruj nieprzywierającą 10-calową patelnię do smażenia oliwą z oliwek.
Dodaj kiełbasę i brązowy.
Dodaj paprykę i smaż, aż będą miękkie.
W misce dodaj Parmigiano do ubitych jajek i lekko dopraw solą. Za pomocą żaroodpornej gumowej szpatułki wymieszaj jajka na patelni z kiełbasą i papryką. Wymieszaj jajka, aby równomiernie rozprowadzić kiełbasę i paprykę w jajach. Gdy jajka ustawią się na dnie i po bokach patelni, umieść patelnię w nagrzanym piekarniku na 7 do 8 minut lub do momentu, gdy jajka się ugotują.
Pokroić w kliny i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.