Fregola z krewnymi pomarańczami i sycylijskimi oliwkami
Fregola z krewnymi pomarańczami i sycylijskimi oliwkami to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz krew pomarańcze, kapary, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Fregola z krewnymi pomarańczami i sycylijskimi oliwkami, Okoń Morski W Paski Z Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, oraz Carpaccio Z Kopru Włoskiego Z Krewnymi Pomarańczami I Czarnymi Oliwkami.
Instrukcje
Fregola gotować w średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, aż al dente, 8 do 9 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku, wytrząsając nadmiar wody.
Odstawić na 15 minut, potrząsając durszlakiem od czasu do czasu, aby wysuszyć ziarna.
W dużej misce, wrzucić oliwki z cebulą, kapary, sok z cytryny i oliwy z oliwek.
Dodaj fregola i wrzucić do herbu.
Używając ostrego noża, obierz pomarańcze, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Wycisnąć sok z błon do sałatki, doprawić solą i białym pieprzem i odstawić na 10 minut, aby wymieszać smaki. Roztrzepać skórkę pomarańczową na wierzchu i podawać.
Zrób to: sałatkę można przygotować w Kroku 2 i schłodzić do 4 godzin.