Francuskie makaroniki z gorzko-czekoladowym Ganache

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj francuskich makaroników ze słodko-gorzkim Ganache czekoladowym. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 134 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 137 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, śmietanę do ubijania, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaroniki kokosowe z słodko-gorzką czekoladą i pistacjami, Czekoladowe ciasto orzechowe ze słodko-gorzkim Ganache, oraz Babeczki z masłem orzechowym ze słodko-gorzkim czekoladowym lukrem Ganache.
Instrukcje
Napełnij małą miskę do połowy pełną gorącą wodą.
Umieścić białka w budyniu cup lub innej małej misce; miejsce w misce z wodą, upewniając się, że woda nie dostać się do białek.
Odstawić około 3 minut lub aż białka osiągną 24°. Linia 2 arkusze cookie z gotowania pergaminu papieru lub silikonowe maty do pieczenia.
W blenderze umieścić migdały i 1/4 szklanki cukru pudru. Okładka; blend na dużej prędkości 1 do 2 minut, skrobanie boki od czasu do czasu, lub do migdały są bardzo drobno zmielone.
Umieścić sitko na średniej misce. Używając gumowej szpatułki, naciśnij mieszankę migdałów przez sitko do miski. Migdały pozostawione w sitku odstawić do blendera, dodać 1/4 szklanki pozostałego cukru pudru. Okładka; blend na dużej prędkości 1 do 2 minut, skrobanie boki od czasu do czasu, lub do migdały są bardzo drobno zmielone. Naciśnij mieszankę migdałów i pozostały 1 szklankę cukru pudru przez sitko do miski; odstawić. Wyrzucić pozostałe duże kawałki migdałów.
W innej misce, ubić białka, sól i kolor żywności z mikserem elektrycznym na dużej prędkości tylko do pienienia. Stopniowo dodawać cukier granulowany, 1 łyżkę na raz, ubijając na dużej prędkości 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Używając gumowej szpatułki, złóż około połowy mieszaniny migdałów w mieszaninę białek jaja, aż do całkowitego włączenia. Wchodzisz w pozostałej mieszance migdałów.
Łyżka do dekoracyjnego worka wyposażona w gładką końcówkę 1/2 cala. Ciasto rurowe w 20 (1 1/2 cala) kółkach na każdym arkuszu ciastek w odległości około 1 1/2 cala. Jeśli wierzchołki mają szczyt, mokre opuszki palców lekko na wilgotnym ręczniku papierowym i naciśnij, aby spłaszczyć. Stuknij w dół arkusza cookie na liczniku kilka razy, aby spłaszczyć pliki cookie.
Odstawić na zewnątrz w temperaturze pokojowej 30 minut, aby na wierzchu utworzyła się lekka skorupa.
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Piec jedną patelnię na raz 17 do 18 minut lub aż Topy wyglądają zestaw. Schłodzić na patelni na stojaku chłodzącym co najmniej 10 minut. Za pomocą metalowej Tokarki do naleśników Usuń ciasteczka do regału chłodzącego.
W 2-cup szklanki miarki, krem mikrofalowy i syrop kukurydziany odkryte na 1 minutę. Wymieszać z czekoladą i masłem, aż czekolada się rozpuści.
Odstawić około 30 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce około 30 minut lub do rozprzestrzenienia konsystencji.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozprowadzić około 1 łyżeczki ganache na dolnej krawędzi 1 ciastka. Na wierzchu drugie ciastko. Przechowywać szczelnie przykryty.