Francuski w mgnieniu oka: kremowy pieczarkowy Fettuccine

Francuski w mgnieniu oka: kremowy pieczarkowy Fettuccine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj francuski w mgnieniu oka: kremowy Fettuccine z grzybami. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. 229 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka grzybów, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj French in a Flash (Classic): Wild Mushroom Vol-au-Vent, Francuski w mgnieniu oka: kremowy makaron z szafranem i szpinakiem, oraz Francuski w mgnieniu oka: Zielona sałatka z kremowym sosem z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. W małym przykrytym garnku podgrzać bulion i suszone grzyby razem na średnim ogniu, aż gotują się na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć z ognia i pozostawić na 10 minut. W dużym garnku do duszenia o wysokim boku rozgrzać masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać grzyby cremini i smażyć, mieszając często, aż złoty kolor, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
4
Dodać szalotkę, czosnek i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając często, aż szalotka jest miękka, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Odtworzone suszone grzyby wyjąć z wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
6
Dodaj bulion do świeżych grzybów i szalotki i gotuj, aż prawie się wchłonie, 1 minutę. Wyłącz ogrzewanie i przykryj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Gotować fettuccine aż al dente, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
W małym robocie kuchennym wymieszaj odtworzone suszone grzyby i crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
9
Dodać mieszaninę do świeżych podsmażonych grzybów i wymieszać, aby rozpuścić crème fraîche w sosie. Wrzucić do makaronu i dodać tyle wody makaronu, aby mieszanina grzybów lekko pokryć pasma makaronu. Wymieszać z parmezanem i podawać razem z pokrojonym w plasterki stekiem lub samodzielnie z odrobiną oleju z czarnej trufli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Olej TruflowyOlej Truflowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn