Francuski Tost Jabłkowy Szewc
Francuski tosty Apple Cobbler może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Jeśli masz sok z cytryny, sól, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Francuski Tost Jabłkowy Szewc, Borówkowy Tost Francuski, oraz Placek Brzoskwiniowy Zapiekanka Tostowa Francuska.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce, połączyć nadzienie ciasto, rodzynki, sok z cytryny, jedną łyżeczkę wanilii, 1/2 łyżeczki cynamonu i soli.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie prostokątnego naczynia do pieczenia 3-ćwiartkowego.
W płytkim naczyniu ubij jajka, mleko, cukier, pozostałe 1/2 łyżeczki wanilii i pozostałe 1/4 łyżeczki cynamonu.
Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie jaj, obracając się, aby pokryć obie strony.
W bardzo dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać kromki chleba, pół na raz, na gorącej patelni.
Gotować przez 3 do 5 minut lub aż chleb jest lekko rumiane, obracając raz na brązową z obu stron.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na mieszance jabłkowej w naczyniu.
Piec, odkryte, przez 20 do 25 minut lub do ogrzania przez.
Podawać kromki chleba na talerzach i top z mieszanką jabłkową.